Team

Luc Boekesteijn

 “Neerlands diep is voor mij een gemeenschap voor en van projectmanagers waar we niet alleen van elkaar kunnen leren door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring, maar waar we vooral ook andere inzichten en wegen verkennen”

Wat ik doe

Ik ben programmamanager bij Neerlands diep en op dit moment voornamelijk betrokken bij het Brugprogramma. Hierin komen projectmanagers met gemiddeld 5 tot 7 ervaring bij de overheid bij elkaar en houden we ons gedurende 1,5 jaar bezig met thema’s die te maken hebben met zowel de inhoud van het vak, als met de persoonlijke effectiviteit van de deelnemers. Het mooie van dit programma is dat de leergierigheid en leerbereidheid van de deelnemers enorm groot is.

Mijn achtergrond

Na enkele jaren psychologie te hebben gestudeerd, ben ik uiteindelijk andragoog/pedagoog geworden. Ik wilde graag mensen helpen die op de één of andere manier in hun ontwikkeling zijn vastgelopen. Na een start in de preventieve gezondheidszorg ben ik uiteindelijk bij Rijkswaterstaat terecht gekomen. Hier heb ik me op verschillende manieren met infrastructurele projecten beziggehouden, de laatste jaren als hoofd HRM. Toen ik uiteindelijk ging werken als programmamanager bij wat aanvankelijk de Rijksprojectacademie heette, had ik een gevoel van thuiskomen.

De kracht van Neerlands diep

Neerlands diep is voor mij het podium waar projectmanagers van diverse overheden elkaar ontmoeten, kennis en ervaringen delen en daarbij ook de toekomst en het verleden verkennen. Een netwerk waarbij het zo interessant is om kennis te delen, dat je elkaar als vanzelf regelmatig opzoekt. Dat geldt voor individuen, teams, maar vooral ook voor de organisaties waar we vandaan komen. Onze diversiteit biedt een schat aan mogelijkheden op het gebied van kennis en innovatie!

Luc werkt 36 uur per week voor Neerlands diep