Team

Wendy Blankert

Wat ik doe

Ik begeleid als programmamanager zowel het individuele leertraject Brug als Teamleren. Bij beide programma’s vind ik het de uitdaging de kracht van de groep te benutten door een open en veilige sfeer te creëren waarin mensen met elkaar leren en reflecteren en zo tot mooie resultaten en ontwikkeling komen.

Mijn achtergrond

Ik ben altijd enorm nieuwsgierig geweest naar wat mensen drijft, wat maakt dat mensen doen wat ze doen (terwijl het lang niet altijd oplevert wat ze willen) en hoe we in de praktijk maximaal elkaars verschillen kunnen benutten. De combinatie van Hotelschool en Arbeid&Organisatiesociologie was een mooie bodem om daarna in de praktijk steeds verder in te zoomen op organisatieadvies, (team)coaching en het helpen de prestaties te verbeteren. Eerst bij Rijkswaterstaat en later ook bij veel andere organisaties. Bij Neerlands diep komt alles weer mooi samen.

Kracht van Neerlands diep

Het mooie van Neerlands diep vind ik dat je als netwerk echt elkaar in de praktijk kunt inspireren en versterken. De vraagstukken waar onze partners en deelnemers mee te maken hebben zijn zo complex en specifiek, dat je het ook echt moet hebben van elkaars kennis en kunde. Samen leren en reflecteren op soms taaie vraagstukken is wezenlijk. En dat gaat niet altijd vanzelf. Neerlands diep geeft daarin kleine zetjes en voedt daarmee de kracht van het netwerk.

Wendy werkt gemiddeld 20 uur per week voor Neerlands diep.