Nd Maatwerkgesprek

Ben je alumnus van Neerlands diep en wil je blijven ontdekken, leren en kennis delen? Ben je nieuwsgierig hoe het Neerlands diep-netwerk je hierin kan ondersteunen? Weet je wat je zelf kunt bijdragen aan het lerend netwerk? Ga in gesprek met één van onze programmamanagers, reflecteer op je eigen ontwikkeling en ervaring, en onderzoek welke activiteiten van Neerlands diep bij jou passen.

Versterken Nd-netwerk

Door deelname aan onze activiteiten blijf je namelijk niet alleen zelf verdiepen, verbreden en vernieuwen, maar draag je als ‘maatje van’ ook bij aan kennisuitwisseling binnen het Nd-netwerk. Het Nd-netwerk is een lerend netwerk van professionals in de bouw- en infrastructuur en bestaat uit iedereen die binnen de context van Neerlands diep leert en kennis en ervaring deelt.

Voor wie?

De Nd Maatwerkgesprekken zijn voor de gecertificeerde alumni van Nd Top, Nd Kern en Nd Brug, minimaal 3 maanden na afloop van het programma en op elk moment daarna.

Inhoud

In een explorerend gesprek onderzoek je met de programmamanager hoe je de kracht van het Nd-netwerk kan benutten om zelf blijvend te leren, en welke kennis en ervaring jij kunt inbrengen in het netwerk.

Een Nd Maatwerkgesprek duurt anderhalf uur. Te bespreken thema’s zijn in grote lijnen:

  • Waar stond je aan het eind van je programma en hoe ben je daarmee verder gegaan?
  • Tegen welke (nieuwe) kwesties ben je intussen aangelopen?
  • Waar wil je je verder in ontwikkelen en waar zijn aanknopingspunten met/bij Neerlands diep?
  • Waar mogen we jou voor benaderen, oftewel welke kennis of kunde wil jij delen met het netwerk?

Bij Neerlands diep ben je zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling  en je stelt dus je eigen, unieke ‘alumnus programma’ – met bijbehorende PE-punten – samen. De programmamanager zet zijn kennis en netwerk in om koppelingen tot stand te brengen binnen het netwerk van Neerlands diep.

Je kunt je inschrijven voor een Nd Maatwerkgesprek. Zie onderaan deze pagina hoe je je hiervoor aanmeld. Je bereidt het gesprek voor met een reflectie rond bovenstaande vragen op één A4 (kies je eigen vorm) dat je enkele dagen voor het gesprek toestuurt aan de programmamanager. Na afloop van het gesprek vul je je reflectie aan met je conclusies en acties, en stuur je ook dat aan de programmamanager.

Deelnemen

Je kunt je aanmelden voor een Nd Maatwerkgesprek met Luc Boekesteijn, Alijd Bunge, Hélène Kleijne of Marjan Lont via het secretariaat van Neerlands diep (tel. 088 7971793).

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met programmamanager Alijd Bunge via Alijd@neerlandsdiep.nl  of 06 13 26 88 35.

  • Alijd Bunge
  • Programmamanager