Neerlands diepgang

Wil je in vertrouwen sparren met andere projectmanagers en -directeuren over dilemma’s uit de projectpraktijk? Dan is Neerlands diepgang iets voor jou. Neerlands diep organiseert deze bijeenkomsten vier keer per jaar. Ze hebben een besloten karakter. En wat binnen de muren van een Neerlands diepgang is gewisseld, blijft ook binnen die muren.

Voor wie?

De projectmanagers en -directeuren van de bij Neerlands diep aangesloten projecten en alumni van Nd Top.

Inhoud

Vier keer per jaar komen de projectmanagers en -directeuren van de bij Neerlands diep aangesloten projecten an alumni van Nd Top bij elkaar. Bij elke sessie treedt een van de leden op als gastheer. Die legt meestal een actueel dilemma of vraagstuk uit de eigen projectpraktijk voor aan zijn of haar collega’s. Dit betekent echter niet dat alleen de gastheer haalt en de andere leden brengen. Onder begeleiding van een ervaren moderator van Neerlands diep ontstaat een gesprek waarin iedereen inzichten en ervaringen kan inbrengen en ophalen.

“Bij de Neerlands diepgang draait het nadrukkelijk om kennis délen. Ik had me heel ongemakkelijk gevoeld als ik de hele avond overladen was met tips en adviezen van collega’s. Die uitwisseling en het zoeken naar gezamenlijke dilemma’s maakt de bijeenkomsten interessant voor mij.”
Anne-Beth Heijnen, voormalig projectmanager A15 Maasvlakte-Vaanplein bij Rijkswaterstaat

Meer informatie?

Meer weten over de Neerlands diepgang? Alijd Bunge helpt je graag verder. Je kunt Alijd bereiken via alijd@neerlandsdiep.nl of 06-13 26 88 35.

  • Alijd Bunge
  • Programmamanager