Nd Webinar

Op een interactieve manier kennis en inspiratie opdoen, verhalen uit de projectpraktijk horen en meepraten over een actueel thema: dat kan bij een Nd Webinar. Omdat het om een online bijeenkomst gaat, heb je geen reistijd. Je neemt thuis deel, op je werk, zelfs onderweg. Een pc, laptop, tablet of smartphone is alles wat je nodig hebt.

Voor wie?

Deelname aan de Nd Webinars staat open voor iedereen uit het netwerk van Neerlands diep.

Any time, any place, anywhere

Omgaan met weerstand, de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, het managen van ICT in bouw- en infrastructuurprojecten: zomaar wat voorbeelden van onderwerpen waarover een webinar is gehouden. Een Nd Webinar biedt – onder andere – presentaties in woord en beeld, polls, vragen stellen en meepraten via een chatfunctie. Ook mooi: al onze webinars zijn online terug te kijken. Wil je op je gemak een webinar terugzien, bijvoorbeeld als je er een keer niet bij kunt zijn, dan kan dat dus. Je vindt hier een overzicht van alle Nd Webinars die Neerlands diep heeft georganiseerd.

Informatie en aanmelden

Meer weten over het Nd webinar? Of heb je zelf een onderwerp dat zich leent voor deze vorm van online kennisdelen? Neem dan contact op met Steven van Luipen. Je kunt Steven bereiken via steven@neerlandsdiep.nl of 06–24 85 54 63.

Neerlands diep organiseert ongeveer vijf keer per jaar een Nd Webinar. In de agenda op onze website staan de data voor de komende periode. Hier kan je je ook aanmelden voor een van de volgende Nd Webinars.

  • Steven van Luipen
  • Programmamanager