Maatwerkbijeenkomst of -traject

Neerlands diep is er voor het netwerk en niet andersom. Daarom kan een project of projectmanager bij ons aankloppen voor een bijeenkomst of (leer-)traject over een bepaald thema: ook als die niet binnen onze reguliere werkvormen past.

In iedere vorm

De maatwerkbijeenkomsten en -trajecten kunnen alle denkbare vormen en gedaanten aannemen: een workshop, een compleet kennistraject, een rondleiding, online kennisdelen. Maar ook een combinatie van werkvormen behoort tot de mogelijkheden. De activiteiten kunnen bovendien worden toegesneden op iedere gewenste doelgroep. Waar nuttig en gewenst zal Neerlands diep voor de organisatie de samenwerking zoeken met (kennis-)partners. Daarbij vergeten we ons eigen netwerk niet, dat beschikt immers over een schat aan kennis en ervaring.

 

Meer informatie?

Meer weten over de maatwerkbijeenkomsten? Neem dan contact op met Maarten Kraneveld. Je kunt Maarten bereiken via maarten@neerlandsdiep.nl. Deelname aan de maatwerkbijeenkomsten en -trajecten staat open voor het netwerk van Neerlands diep.

  • Maarten Kraneveld
  • Programmamanager