5 september 2017
Nd Webinar Tech met A9 Gaasperdammerweg

meld je aan ▾

Het managen van de ICT-component in bouw- en infraprojecten stelt de civiele projectmanager en zijn team voor hele nieuwe dilemma’s, zeker wanneer het om vitale infraschakels zoals tunnels, bruggen en sluizen gaat. Daarop is ook het programma Nd Tech (het voormalig ICT-programma) gericht. In het Nd Webinar op 5 september 2017 verkennen we wat tunneltechnische installaties (TTI) en industriële automatisering (IA) aan uitdagingen stelt aan een project. Dat doen we met project A9 Holendrecht – Diemen, de Gaasperdammerweg.

Je kunt je onderaan de pagina aanmelden voor dit Nd Webinar.

De praktijk van de A9 Gaasperdammerweg

Realisatie van de Gaasperdammertunnel. Foto: Online bezoekerscentrum Schiphol-Amsterdam-Almere (https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl)

Het project A9 Gaasperdammerweg, onderdeel van Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA), omvat de aanleg van de langste landtunnel van Nederland. We gaan in gesprek met Ewald van Dorst, technisch manager TTI vanuit Rijkswaterstaat, en zijn counterpart Aris van Erkel vanuit het consortium IXAS van de opdrachtnemer.

Verkennen en verdiepen

Het managen van technologie zal voor veel projectmanagers en -teams in de toekomst belangrijker worden. Als je wilt weten welke dilemma’s er spelen bij een project met een belangrijke ICT-component, kijk dan naar dit Nd Webinar waar we het onderwerp verkennen in ongeveer een uur. Enkele weken later organiseren we een Nd Topics, een bijeenkomst waarin we dit onderwerp verder verdiepen, en de vertaling maken naar jouw praktijk.

Praktische informatie

Het Nd Webinar is op dinsdag 5 september 2017 om 20.00 uur, is digitaal bij te wonen en duurt ongeveer een uur. Enkele weken later op donderdag 14 september (13.30 inloop – 16.30 nazit) organiseren we de verdiepende Nd Topics in het CLC in Westraven, Utrecht. 

Meedoen met het Nd Webinar? Dan kan via deze link.
Geef je volledig naam op bij aanmelden en meld je ook nog aan via onderstaande formulier zodat we je gegevens compleet hebben.

Aanmelden

Aanmelden Nd Webinar en Nd Topics Tech (gecombineerd)
Sending