21 juni 2016
Webinar: duurzaam samenwerken vanuit de Marktvisie

meld je aan ▾

Begin dit jaar is de Marktvisie gelanceerd, een initiatief van onder andere Rijkswaterstaat en Bouwend Nederland, gericht op betere samenwerking in de bouwsector. Op dinsdag 21 juni vanaf 20.00 uur kun je deelnemen aan een webinar dat gaat over de implementatie van de Marktvisie: hoe zorgen we dat we daadwerkelijk de omslag maken van vechtcontracten naar duurzame samenwerking?

 

De uitdaging van de Marktvisie ligt in het omzetten van ambities in concrete handelingen en gedrag, vindt Guido Hagemann, directeur Productie en Projectmanagement van Rijkswaterstaat Programma’s, Projecten en Onderhoud. ‘Een organisatie anders laten werken, doe je niet door de structuur te veranderen. Het gaat om het veranderen van de mindset om te willen samenwerken, vanuit het besef dat je in de keten zit.’

Implementatie in de praktijk

Het webinar gaat het over het werkend krijgen van de Marktvisie. Aline Arends, Manager Implementatie Marktvisie bij Rijkswaterstaat en Joris van Papenrecht van BAM, vertellen hoe zij bezig zijn om de Marktvisie in de praktijk te brengen. In het webinar komen diverse ervaringen en praktijken van opdrachtgevers en opdrachtnemers langs, die gaan over samenwerken en over hoe de Marktvisie daarbij kan helpen. Wil je weten wat de Marktvisie voor jouw praktijk gaat betekenen, volg dan dit webinar, en stel je vragen aan Aline.

Praktische informatie

Het webinar is op dinsdag 21 juni 2016 om 20.00 uur ’s avonds en duurt ongeveer 40 minuten. Je kunt je hieronder inschrijven. Je ontvangt een dag voorafgaand aan het webinar een mail met daarin een link die je bij het webinar brengt.

 

Selecteer een geldig formulier