Nd Groep Anders Samenwerken (met de markt)

Projecten uitvoeren is mensenwerk. Alle betrokkenen hebben elkaar nodig om succesvol te kunnen zijn. Maar wat is een goede samenwerking, hoe breng je die tot stand en hoe onderhoud je die? Met een groep projectmanagers uit onze projecten denken we na over de samenwerking met de opdrachtnemer. Op onconventionele wijze zijn deze projectmanagers succesvol in hun samenwerking met hun opdrachtnemers. Met hun collega’s van opdrachtnemerskant onderzoeken ze de gemeenschappelijke kenmerken en succesfactoren van hun werkwijze. Deze groep stelt zich beschikbaar als gesprekspartner voor specifieke samenwerkingsvraagstukken in de praktijk.

Ervaringen van andere

Ton Swanenberg en Thomas Brandt zitten sinds drie jaar in de Groep Anders Samenwerken (GAS). Sinds een jaar zijn zij ook directe collega’s binnen het project Aanpak Ringweg Zuid, in Groningen. Ton als projectdirecteur vanuit de opdrachtgeverskant, Thomas als projectdirecteur vanuit de opdrachtnemer. In een openhartig interview vertellen zij over GAS, hun samenwerking en hoe zij de gedeelde kennis, ervaringen en idealen in Groningen de praktijk brengen. Lees hier het hele interview.

Meer informatie?

Meer weten over dit onderwerp of interesse om een keer te sparren met één van deze projectmanagers? Neem dan contact op met Maarten Kraneveld. Je kunt Maarten bereiken via maarten@neerlandsdiep.nl of 06-24 10 41 40.