Nd Teamleren

Het programma Nd Teamleren is een maatwerkprogramma waarin drie project- en/of programmateams kennis en ervaringen uitwisselen rondom actuele vraagstukken gedurende de looptijd van circa twee jaar.

Ervaring

Recent spraken wij Paul Janssen, projectdirecteur van de Rotterdamsebaan in Den Haag, die samen met zijn team deelneemt aan de pilot van Nd Teamleren. Wij vroegen hem: ‘hoe is het om samen met andere projecten in zo’n programma te zitten? Dat is natuurlijk een belangrijke meerwaarde, anders loop je de kans een beetje te gaan zitten navelstaren als team. De kijk van andere teams uit verschillende organisaties houd je juist scherp. We doen allemaal hetzelfde, maar net even anders. Door daar gezamenlijk naar te kijken zorg je ervoor dat je niet allemaal opnieuw het wiel uitvindt. En je verruimt tegelijkertijd je blikveld doordat je voor hetzelfde probleem verschillende oplossingsrichtingen naast elkaar legt.’ Lees hier het hele interview.

Meer informatie

Meer weten over dit programma? Neem dan contact op met Alijd Bunge. Je kunt Alijd bereiken via alijd@neerlandsdiep.nl of 06-53873609.