Nd Teams

Tijdens Nd Teams, het teamevent van Neerlands diep, delen de projectteams uit ons netwerk in wisselende verbanden kennis en ervaringen met elkaar. En, minstens zo belangrijk, ze leggen nieuwe contacten met collega’s van andere projecten. Deze jaarlijkse netwerkbijeenkomst op de laatste donderdag van januari mag je niet missen!

Voor wie?

Deelname aan Nd Teams staat open voor alle project-, programma- en contractteams die deel uitmaken van het netwerk van Neerlands diep.

Inhoud

Bij Nd Teams staat steeds een voor alle deelnemers relevant thema centraal. Dat kan het omgaan met paradoxen zijn: hoe zorg je bijvoorbeeld voor de broodnodige flexibiliteit als de moederorganisatie zoveel mogelijk wil standaardiseren? Maar ook: hoe blijf je fysiek en mentaal fit om alle uitdagingen rondom jouw project het hoofd te bieden? Of wat kunnen we leren van lessen uit een gelukkig huwelijk in een meervoudige samenwerking? In een mengeling van verschillende werkvormen wordt het thema uitgediept. Bijzondere sprekers als scheidsrechter Björn Kuipers, kunstprominent Wim Pijbes en onderzoeker en relatiesexpert Paulien Timmer op zorgden al eerder voor inspiratie. De editie in 2019 had een bijzonder karakter, het was namelijk een escape beleving met als thema ‘in het perspectief van de opgave’. In 2020 kwamen deelnemers terecht op de ‘Gedoe Parade’, en kregen handvaten hoe ze met dit gedoe om konden gaan. De editie van 2021 vond volledig online plaats in Nd museum de Omslag, de omslag door en na corona stond centraal als thema deze middag.

Mensen uit uiteenlopende projecten van verschillende organisaties zijn aanwezig. De sfeer is ontspannen en vertrouwd. Kortom, ideale omstandigheden om nuttige contacten te leggen voor jezelf en voor je project. Meer weten over Nd Teams? Lees hier het verslag van Nd Teams 2019.

“Iedereen is hartstikke druk. Het is dan prettig om even op een vluchtheuvel te stappen en met enige distantie naar je werk te kijken. Zeker als je dat samen met collega’s kunt doen die met dezelfde problemen als jij te maken hebben.” Ton Bierbooms, ProRail

Meer informatie?

Meer weten over Nd Teams? Neem dan contact op met Janine van Oosten. Je kunt Janine bereiken via janine@neerlandsdiep.nl en 06-42344610.

  • Janine van Oosten
  • Programmamanager