23 oktober 2014
Teamprogramma ‘De praktijk van de macht’ met projectteam Afsluitdijk

Bij belangentegenstellingen is het zoeken naar een compromis of het formuleren van een meerderheidsstandpunt onvermijdelijk. Wie deelneemt aan politieke interactie zal een strategie moeten kiezen. ‘De praktijk van de macht’ is een speciaal programma ontwikkeld door Neerlands diep voor projectteams die zich willen bekwamen in de kneepjes van het beïnvloeden. In een dag en een avond krijgt het projectteam een frisse kijk op het machtspel in hun omgeving en hun eigen rol daarin.

EKF-20130117-3231-v2

Op maat

Het programma ‘De praktijk van de macht’ bestaat uit verschillende onderdelen. Per programma wordt samen met de projectmanager en/of het projectteam bepaald uit welk onderdelen het programma moet bestaan. Zo is er een onderdeel over ieders persoonlijke sterke punten en de kracht van het hele team. Hierin improviseert het team met de vier ‘actoren’ van macht. Maar er is ook een interactief onderdeel waarbij, aan de hand van fragmenten van onder ander de Deense televisieserie Borgen en de Amerikaanse serie House of Cards, de werking van macht inzichtelijk wordt gemaakt.

Interesse?

Wil je meer weten over de inhoud van praktijk van de macht? Of heb je belangstelling om het programma te volgen? Lees dan het interview met Rudolf Cremer Eindhoven over het ontstaan van dit programma en bijgaande uitleg over Praktijk van de macht. Contact opnemen met Rudolf kan natuurlijk ook via rudolf@neerlandsdiep.nl of 06-55706603.