Spiegelaars gezocht!

  • 15 juni 2023
  • Sharon Fisser
Neerlands diep organiseert voor het projectennetwerk Nd Spiegels. Bijeenkomsten waar collega’s reflecteren en feedback geven op een opgave van een project dat deelneemt aan het projectennetwerk. Een kans om jouw kennis en kunde te delen met collega’s en te leren van elkaar. Dit keer organiseren we een Nd Spiegel voor project Zuidasdok Openbaar Vervoer Terminal (OVT).

Nd Spiegel: Projectmanagement

Project Zuidasdok OVT zoekt verschillende visies op projectmanagement, om zo het eigen projectmanagement naar een hoger niveau te kunnen tillen. In drie dagdelen nemen we verschillende facetten van projectmanagement onder de loep.

Het project in de notendop

Project Zuidasdok is een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland en zorgt voor een betere bereikbaarheid van Amsterdam. Zuidasdok OVT is één van de drie deelprojecten binnen dit project. De OV-terminal, waar metro, tram en bus samenkomen, wordt uitgebreid.

Lees meer op de projectwebsite: www.zuidas.nl.  

Wanneer
5 oktober (hele dag) en 23 november (vanaf 13:00 uur + borrel)

Voor wie
Iedereen die (individueel of als project) een programma volgt of heeft gevolgd bij Neerlands diep. We zoeken een mix van vertegenwoordigers van onze partners, die kennis van complexe projecten hebben en geen betrokkenheid hebben bij het programma.

Aanmelden
Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Aan de hand van de aanmeldingen maken we een afgewogen selectie. We nemen hierover na aanmelding contact met je op.
Passen deze sessies niet in jouw agenda of bij jouw expertise maar wil je wel meedenken met andere opgaven en projectvraagstukken van collega’s? Laat het dan ook weten via onderstaand formulier.

 

Aanmelden

Aanmelden Spiegelaars - meedenkers
Ik meld me aan voor:

Reageer

Ook interessant

  • Nieuws
  • ‘Mentale kussens’ opgeschud tijdens Nd Zomergast 2023

Rotterdam was het decor voor Nd Zomergast 2023. Met de Erasmusbrug op de achtergrond, schudde prof. dr. Ap Dijksterhuis (Hoogleraar, psycholoog en schrijver) de ‘mentale kussens’ van aanwezigen op. Nd Zomergast stond in het teken van Verwondering; het thema dat dit academisch jaar centraal staat. Als kers op de taart sloten de deelnemers de middag […]

lees meer
  • Nd Duurzaamheidschallenge – Maas 2050: Duurzaam bouwen aan veilige Limburgse dijken

Zeven projectteams zijn de Nd Duurzaamheidschallenge aangegaan. In vier inspiratiesessies en twee reflectiesessies dagen zij zichzelf en elkaar uit om samen stappen te zetten in het realiseren van hun verduurzamingsambities. We volgen de teams gedurende dit traject in een reeks artikelen en bevragen de verschillende teams over hun opgave, leerdoelen en ervaringen. Strengere veiligheidseisen (de […]

lees meer
  • Nd Duurzaamheidschallenge: Alle neuzen dezelfde kant op

Zeven projectteams zijn de Nd Duurzaamheidschallenge aangegaan. In vier inspiratiesessies en twee reflectiesessies dagen zij zichzelf en elkaar uit om samen stappen te zetten in het realiseren van hun verduurzamingsambities. We volgen de teams gedurende dit traject in een reeks artikelen en bevragen de verschillende teams over hun opgave, leerdoelen en ervaringen. De teams zijn […]

lees meer