20 november 2018
Nd Webinar No one is in charge

meld je aan ▾

Deze Nd Webinar is met Geert Teisman over het spanningsveld tussen klassieke (government) en horizontale (governance) sturing waarmee waarmee uitvoerende managers moeten dealen. De overheid handelt nog vaak leidend, maar positioneert zich tegelijkertijd als één van de actoren in de bestuursprocessen. In dit spanningsveld staat de projectmanager voor de uitdaging om bij te dragen aan het vertalen van een ‘infravraagstuk’ naar een opgave met o.a oog voor gebiedsgerichte inpassing en publieke waardecreatie. Hoe kan jij als projectmanager met dit spanningsveld omgaan?

De serie

Neerlands diep wil het laatste half jaar van 2018 en 2019 actief en verfrissend bijdragen aan de ontwikkeling van het vak projectmanagement. Invulling geven aan deze ambitie doen we onder andere door het stimuleren en faciliteren van een zoektocht naar vernieuwende aanpakken van complexe bouw- en infraprojecten. Daarom organiseren we de komende anderhalf jaar, een serie van zes Nd Webinars waarin deze zoektocht centraal staat.

Over Nd Webinars

In een Nd Webinar kun je op een interactieve manier kennis en inspiratie opdoen, verhalen uit de projectpraktijk horen en meepraten over een actueel thema. Je doet mee met een pc, laptop, tablet of smartphone.

Benieuwd naar eerdere Nd Webinars? Kijk ze hier terug.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en je ontvangt binnenkort de bevestiging met link naar het webinar.

Aanmelden Nd Webinar - 20 november 2018
Sending