Nd Zomergast

Dé aftrap van het academische jaar, dat is Nd Zomergast. Tijdens Nd Zomergast geven we iemand die veel betekent voor de bouw- en infrasector het podium. Deze prominent stelt een thema centraal dat hem of haar aan het hart gaat. Bijpraten met je collega’s en een andere kijk krijgen op een aansprekend onderwerp: daar draait het om op de laatste donderdag van augustus. 

Voor wie?

Iedereen uit het netwerk van Neerlands diep kan zich inschrijven voor dit jaarlijkse evenement.

“Zo staand met een biertje erbij heb je toch hele andere gesprekken dan aan tafel met een koffiekan ertussen. Ik denk dat je in zo’n sfeer eerder bezig bent met wat je voor elkaar kunt betekenen dan met je eigen belang.” Gerard Scheffrahn, projectmanager diepe stations en afbouw, project Noord/Zuidlijn

Inhoud

Tijdens Nd Zomergast houden we het luchtig, maar gaan we ook zeker de diepte in. Elk jaar staat een thema centraal en kiezen we een vorm die past bij de zomergast. In 2017 was de Nd Zomergast met Patrick Buck, voormalig directeur projecten van ProRail. De bijeenkomst ging over het thema duurzaamheid. Nd Zomergast leverde concrete tips op om projecten nu echt milieuvriendelijker in te richten. Bijvoorbeeld door duurzaamheid zwaar te laten meewegen bij de aanbesteding of het toepassen van de CO2-prestatieladder. Lees hier het hele verslag van deze bijeenkomst.

In 2018 was de Nd Zomergast Hans Ruijter programmadirecteur van SAA (Schiphol-Amsterdam-Almere) met als thema Samenwerken met de Markt. Een bijzondere bijeenkomst, mede door de unieke setting in de Gaasperdammertunnel. Lees hier het hele verslag van deze bijeenkomst.

Natuurlijk is Nd Zomergast ook een mooie gelegenheid om oude contacten aan te halen en nieuwe op te doen. Ben jij er de volgende keer ook (weer) bij?

Meer informatie

Meer weten over deze jaarlijkse Nd Zomergast? Bekijk onze agenda of neem contact op met Maarten Kraneveld via maarten@neerlandsdiep.nl.

  • Maarten Kraneveld
  • Programmamanager