De methode van Neerlands diep

31-05-2010
Jenny Kamstra

De ultieme manier om kennis te delen is met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen. Neerlands diep wil kennis uit de hoofden van mensen halen, veredelen en doorgeven aan toekomstige projecten, opdat die er hun voordeel mee kunnen doen. In deze publicatie maakt u kennis met onze methode. U krijgt een beeld van onze ervaringen, successen, uitdagingen en dilemma’s op het gebied van kennismanagement.

De King-methode

Kennis opdoen

Dit boekje is bedoeld voor iedereen die ideeën en inspiratie wil opdoen over kennismanagement. Hoe zet u een goede kennishuishouding op? Waar begint u? Welke methodes, technieken en ICT-tools kunt u toepassen? Welke valkuilen zijn er? Wat werkt wel en wat niet?

Praktische tips

In plaats van een kant-en-klaarmodel laten we zien wat wij onder goed kennismanagement verstaan, en hoe we daartoe zijn gekomen. Het is gebaseerd op verhalen uit de infrastructurele praktijk. Verhalen over cruciale beslismomenten, toevallige gebeurtenissen, once-in-a-lifetime-ervaringen, koerswijzigingen en successtory’s. Vertaald in praktische informatie en tips.